Wie zijn we?

L&M Works is ontstaan door de steeds toenemende vraag voor de volledige coördinatie van verbouwprojecten. Sinds september 2017 werd de zaak overgenomen door Jon De Ryck. Tot eind 2012 verliep alles via het moederbedrijf Roels bvba.

Omdat we deze service willen aanbieden voor bouwprojecten waar deze al dan niet de ruwbouw uitvoeren, zijn we gestart met het L&M totaalrenovatie-verhaal.

 

“Denk out of the box, renoveer out of the box!”

– Jon De Ryck –

Waar kunnen wij voor zorgen?

Hebt u een verbouwproject, dan zijn wij uw ideale partner voor alle afwerking, uitvoering en coördinatie. Dit kan gaan van woningbouw, appartementen, kantoren, loodsen, openbare gebouwen, …

De werken die wij uitvoeren gaan van sierpleister- (crepi), binnenpleister- en gyprocwerken, tot alle chape- en vloerwerken, gepolierd beton, binnentrappen, binnendeuren, … Ook zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van beglazing, zoals glazen wanden, deuren, … U kan tevens bij ons terecht voor isolatiewerken, schilderwerken, tuinaanleg, maar ook voor de inrichting van keukens, badkamers, …

In een totaalproject coördineren wij ook alle technieken, zoals elektriciteit, domotica, sanitair, verwarming, ventilatie, maar ook alle nieuwe technieken (warmtepompen met diepteboring, warmtepompen met captatienet, zonneboilers, fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen, houtvergassingsketels, …).

Opgelet, deze werken voeren we niet apart uit. Enkel als ze deel uitmaken van een totaalproject worden deze door ons uitgevoerd. 

Wij voeren alle werken uiteraard niet allemaal uit met eigen personeel. Voor vele gespecialiseerde diensten werken wij samen met onze vaste bouwpartners. Deze samenwerkingen lopen reeds geruime tijd, waardoor wij garant kunnen staan voor kwaliteit en service. Alles is mogelijk, en wij denken met plezier met u mee. 

U ziet, dankzij onze totaaloplossingen bent u bij ons aan het juiste adres om uw project tot een goed einde te brengen! 

Sanitair en technieken

Binnenpleister en gyproc

Tuinaanleg

Schilderwerken

Isolatiewerken

Crepi

Chape- en vloerwerken

Ruwbouw

“Denk out of the box, renoveer out of the box!”

– Jon De Ryck –

Share This