Over L&M Works

De benaming L & M Works is afkomstig van de 2 zoontjes van de zaakvoerders: Liam en Mauro. L&M Works is ontstaan door de steeds toenemende vraag voor de volledige coördinatie van (ver)bouwprojecten. Tot eind 2012 verliep dit allemaal via het moederbedrijf Roels bvba, gekend voor alle ruwbouw- en dakwerken en totaalprojecten. Omdat we ook voor bouwprojecten waar Roels bvba niet de ruwbouw- en dakwerken uitvoert deze service willen aanbieden zijn we gestart met L&M Works. Samengevat wil dit zeggen dat L&M Works alle afwerking uitvoert en coördineert (woningbouw, appartementen, kantoren, loodsen, openbare gebouwen…). Deze werken gaan van sierpleister- (crepi), binnenpleister- en Gyprocwerken tot alle chape- en vloerwerken, gepolierd beton, binnentrappen, binnendeuren, alle soorten van beglazing (glazen wanden, deuren,…), isolatiewerken, schilderwerken, tuinaanleg. Maar ook voor de inrichting van keukens, badkamers,… kan u bij ons terecht.

In een totaalproject coördineren wij tevens alle technieken zoals elektriciteit, domotica, sanitair, verwarming, ventilatie maar ook alle nieuwe technieken (warmtepompen met diepteboringen, warmtepompen met captatienet, zonneboilers, fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen, houtvergassingsketels,…). Deze werken voeren we echter niet apart uit, enkel als deze deel uitmaken van een totaalproject.

Wij voeren alle voorgenoemde werken uiteraard niet allemaal uit met eigen personeel. Voor vele zaken werken wij samen met onze vaste bouwpartners. Deze samenwerkingen lopen reeds geruime tijd waardoor wij garant kunnen staan voor kwaliteit en service.

Alles is mogelijk, wij denken met u mee!
Benieuwd naar onze realisaties? Kijk dan even rond op onze website…