Uitbreiding woning - Dilbeek

Deze woning werd zeer grondig gerenoveerd. Het achterste gedeelte van de woning werd in een eerste fase gestript. Er werd een nieuwe achtergevel opgetrokken met grote raampartijen, om de lichtinval in de woning sterk te verbeteren. Voor de renovatie van het dak heeft de bouwheer gekozen voor het Sarking-daksysteem (cfr www.isotec.be), waarbij de isolatie aan de bovenzijde van de draagstructuur zit.

Op de bovenverdieping werden de bestaande pleister en gipskarton voorzien van een renovatievlies, wat zorgt voor een onmiddellijk schilderklare afwerking. In beiden badkamers werd gekozen voor muurbetegeling. Voor de vloer koos de bouwheer voor samengesteld parket, met een toplaag in eik. De bestaande trap in de woning werd mooi opgekuist en doet nog steeds dienst!

Beneden werden plafonds en wanden afgewerkt in Gyproc, en nadien bepleisterd. De vloer is een combinatie van een keramische tegel met parket. Voor de keuze en plaatsing van de verlichting stonden wij de bouwheer tevens bij met een lichtstudie.